Protestantse Gemeente te Hilvarenbeek e.o.
20150628100513.jpg

Toelichting bij de erediensten

Collectes

Omdat er gezien de regels niet met collectezakken gecollecteerd mag worden, zal er een open schaal collecte zijn. De opbrengst wordt verdeeld over diaconie en eigen kerkenwerk. Dus twee collectes in één.

Wanneer u de dienst niet hebt bijgewoond en toch graag een bijdrage wilt leveren, dan vragen wij u, uw gift voor de maanden juli en augustus over te maken naar onze diaconie: NL71 RABO 012.23.87.848.
Als u erbij vermeldt “ Gemiste collectes”, verdeelt de diaconie de opbrengst over de verschillende doelen. Wilt u uw gift specifiek bestemmen voor een van de doelen, vermeld dan kort het doel erbij.

Uw bijdrage voor het eigen kerkenwerk ( normaal gesproken de uitgangscollecte) kunt u overmaken naar de beheerraad: NL92 RABO 012.23.21.510. Onder vermelding gemiste collectes.

Wij bevelen de collectes van harte aan.

 

Hemelvaartsdag

13 mei is het Hemelvaartsdag en dat vieren we dit jaar in SAGE verband in Tilburg in de Opstandingskerk (Cobbenhagenlaan 8).
We kunnen 30 kerkgangers ontvangen. Leden van alle drie de gemeentes (Tilburg e.o., Hilvarenbeek en Oisterwijk) kunenn via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor deze dienst zich aanmelden. We vragen dit te doen voor 12 mei.
We beginnen om 9:30 en het zal een eenvoudige, vesperachtige viering worden. Ikzelf mag voorgaan, Wouter van der Meiden speelt op de vleugel en het orgel.
Van harte welkom!
Hartelijke groet,
ds. Sietske Blok

20150628100513.jpg